Ann Mari Max Hansen - underholdt på Hospice Randers

Sang og Musik på Hospice Randers med skuespilleren Ann Mari Max Hansen og hendes pianist Henrik Metz

Ann Mari Max Hansen. Billedet er fra annmarimaxhansen.dk

20. juni 2016 - Oprettet af Inger Skamris

Det blev en dejlig eftermiddag på Hospice Randers, tirsdag den 14. juni,hvor skuespilleren og visesangeren Ann Mari Max Hansen, sammen med sin pianist Henrik Metz  underholdt beboerne . Ann Mari Max Hansen har et bredt repertoire og hun sang bla. Solen er så rød mor, Man binder os på mund og hånd, Glemmer du, og Hvor regnbuen ender. Kendte melodier som den dygtige sangerinde præsenterede os for. Sammen med kaffe og kage blev der skabt en god stemning på hospice denne eftermiddag.

Ann Mari Max Hansen er kendt fra skuespil, film og visesang.

På Hospice Randers optræder hun med sange af Kaj Normann Andersen, så der kan nynnes med på "den gamle måne" , Pige træd varsomt og andre kendte melodier.