Lions Club Randers Niels Ebbesen giver penge til Støtteforeningen for Hospice Randers.

Et økonomisk skulderklap til de frivillige og musikterapeuten på Hospice Randers .

Inge Madsen, Anna-Birgitte Gamtofte og Jørn Møldrup modtager donation fra Klaus Engelbreth

08. februar 2016 - Oprettet af Inger Skamris

Tre repræsentanter fra Støtteforeningen for Hospice Randers, formand  Jørn Møldrup, daglig koordinator Anna-Birgitte Gamtofte og frivillig Inge Madsen var inviteret til Lions Club Niels Ebbesen, for at fortælle om dagligdagen  Hospice Randers . Lions Club Randers Niels Ebbesen kvitterede for foredraget ved at overrække 7.000 kr. til det fortsatte arbejde på Hospice Randers til de frivillige og til musikterapi. Donationen blev overrakt på et møde i Lions lokaler på Restaurant In’Golf.