Duetter og arier på Hospice Randers

Musikalsk kærestepar går "på scenen" på Hospice Randers.

Dorte Elsebet og Lars Frost synger på Hospice Randers

21. april 2016 - Oprettet af Inger Skamris

Dorthe Elsebet og Lars Bo besøgte tirsdag den 26. april  Hospice Randers. Dorthe Elsebeth er operasanger og hun har optrådt på operascener både i Danmark og ude i Europa.  Lars Frost er sygeplejerske på Hospice Sjælland, men han har i de senere år taget sangen op igen. Den syngende sygeplejerske, kalder han sig selv.

Lars Frost er fra Randers og i gymnasietiden sang han i Sct. Peders Kirkes kor. Det var mødet med Dorthe Elsebeth, der fik ham til at tage sangen op igen.

Beboerne på Hospice Randers blev præsenteret for et bredt udvalg af sange - der spænder fra opera, musicals til jazz. Og det musikalske par sang hver for sig og sammen. Det blev igen til en hyggelig musikalsk eftermiddag på Hospice Randers.