Kendt visesanger besøger Hospice Randers

Hospice Randers fik besøg af Peter Abrahamsen, der underholdt med viser af gamle danske forfattere.

Peter Abrahamsen Foto Jan Persson

20. april 2016 - Oprettet af Inger Skamris

Tirsdag den 19. april kl. 11.00 var der dækket op i opholdsstuen på Hospice Randers. Musikeren Peter Abrahamsen havde meldt sin ankomst, og i en time underholdt han de fremmødte med både kendte og ukendte viser. Peter Abrahamsen har nyfortolket en del af viserne, så man kunne både nyde nye versioner af Jeppe Aakjærs Ole sad på en knold og sang, og Emil Aarestrups Nu tændes stjerne eller Amarylis. Den sidste sang er så populær, at den har fået plads på Dansktoppen. Imellem sangene fortalte Peter Abrahamsen om de enkelte sange, og da koncerten var overstået, var det tid til en kop kaffe.
Jeg kommer igen, sagde Peter Abrahamsen inden han gik, og det er der stor tilfredshed med på Hospice Randers