Praktiske oplysninger

Her finder du bl.a. oplysninger om, hvem der kan komme på Hospice, hvad man selv skal medbringe, og hvilke faciliteter Hospice kan tilbyde.

Hvem kan komme på Hospice Randers?

Du skal være uhelbredeligt syg og uden mulighed for helbredende behandling. Desuden skal du selv ønske at komme her. Du kan også være her tidsbegrænset, hvor du efter en periode kommer hjem igen.

Vi har et begrænset antal pladser, så der kan være perioder, hvor vi ikke kan tage imod flere. Men vi behandler alle henvendelser løbende. For at komme i betragtning til en plads skal man have en henvisning fra egen læge eller et hospital.

Et hospiceophold koster ikke noget.

Det skal du selv medbringe

Du skal medbringe dit eget tøj og toiletartikler. Kommer du hjemmefra, skal du ligeledes medbringe din medicin.

Du er også velkommen til at medbringe billeder/malerier eller f.eks. en "yndlingsstol".

Hvis du har egne hjælpemidler - f.eks. kørestol eller rollator, skal du medbringe disse.

Håndklæder, sengelinned, puder og dyner forefindes, men du er velkommen til at medbringe dine egne. Personalet har mulighed for at sørge for tøjvask.

Besøg og faciliteter

Vi har ingen faste besøgstider på Hospice Randers. Pårørende er velkomne hele døgnet. Pårørende kan overnatte gratis, men skal selv sørge for mad.

Beboere og pårørende er velkomne til at deltage i de forskellige arrangementer, der foregår. Vi har bl.a. fælles formiddagskaffe med morgensang hver dag kl ca. 9:30, hvor alle er velkomne. Der vil jævnligt være forskellig underholdning i dagligstuen, f.eks. musik, foredrag og sangeftermiddage. Hvis man ikke har mulighed for at komme i dagligstuen, kan underholdningen ses på fjernsynet på beboerens egen stue.

På afdelingen har vi en stue, hvor der er diverse spil, bøger og legetøj til fri afbenyttelse for de yngre gæster.

Vi har desuden et lille udvalg af lydbøger og musik-cd'er til voksne.

Hospice Randers er røgfri, men personalet hjælper gerne beboerne ud på terrassen, hvor der må ryges.

Husdyr må meget gerne komme på besøg. Husdyret skal opholde sig på beboerens stue og må kun færdes (for hundes vedkommende) i fællesarealerne i snor. Husdyr må ikke være i opholdsstuen/køkkenet omkring spisetiderne.

Af sikkerhedshensyn er dør og elevator låst mellem kl. 20:00 og 06:00. I dette tidsrum benyttes dørtelefonen ved indgang 3.